Connect with us

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-ΓΓΑ

Γεμάτο το πρόγραμμα στην Πάτρα για τον Αυγενάκη

Published

on

Στον δρόμο για την Πάτρα βρίσκεται ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα παρακολουθήσει τα τελευταία αγωνίσματα της ημέρας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου κι έπειτα θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με τη νέα οργανωτική επιτροπή των παράκτιων μεσογειακών αγώνων.

τουΣταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, ο Αυγενάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση που έχει αναλάβει η πρωτεύουσα της Αχαΐας. Έπαιξε ρόλο και το καμπανάκι που ήχησε από τη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων που διαπίστωσε καθυστερήσεις σε πολλούς τομείς περίπου 40 μέρες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης. Φρόντισε, ωστόσο, ο υφυπουργός Αθλητισμού να συνδυάσει την πρώτη επίσκεψή του στην Πάτρα με το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου. Έτσι και τα αγωνίσματα θα παρακολουθήσει και λογικά θα κάνει μία απονομή, πιθανότατα στο επί κοντώ γυναικών. Παράλληλα θα έχει και επαφή με τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ. Μετά από τη λήξη των αγώνων, γύρω στις 9:30 θα αρχίσει η σύσκεψη για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες διότι «τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και τώρα πρέπει να τρέξουμε».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/