Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Γερμανία: Αγώνας σε κινηματογράφο… αυτοκινήτων

Published

on

Στις 12 Ιουνίου θα ξεκινήσουν τους αγώνες στίβου οι Γερμανοί που σκέφτηκαν έναν πολύ καινοτόμο τρόπο για να το κάνουν.

Πριν από μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία ένα πάρτι σε κινηματογράφο αυτοκινήτων το οποίο είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Οι διοργανωτές έστησαν μια εξέδρα για τον dj, στην οθόνη του κινηματογράφου έπαιζαν πλάνα του και οι παρευρισκόμενοι ήταν μέσα στα αυτοκίνητα τους απολαμβάνοντας το πάρτι και συμμετέχοντας με τα φώτα και τις κόρνες των αυτοκινήτων τους.

Αυτήν την ιδέα αποφάσισε να μεταφέρει και στον στίβο η PSD Bank που είναι βασικός χορηγός στη Γερμανία, αγώνων στίβου. Το PSD Bank Flight Night θα διεξαχθεί σε κινηματογραφο αυτοκινήτων στο Ντίσελντορφ και πρόκειται για αγώνα επί κοντώ μεταξύ των Ράφαελ Χόλζντεμπε, Μπο Κάντα Λίτα Μπάεχρε και Τόρμπεν Μπλε.
Οι τρεις επικοντιστές δηλώνουν ενθουσιασμένοι το ίδιο και οι φίλαθλοι του στίβου που σπεύδουν να κλείσουν θέση στον κινηματογράφο για το νυχτερινό αγώνα επί κοντώ τον οποίο θα παρακολουθήσουν μέσα από το αυτοκίνητο τους τηρώντας το social distancing για τις μαζικές συγκεντρώσεις.
Πρόκειται για μια καινοτομία που δείχνει πως και οι Γερμανοί άρχισαν να σκέφτονται out of the box ακολουθώντας το παράδειγμα της World Athletics που στήριξε την ιδέα του Ρενό Λαβιλενί με το Ultimate Garden Clash.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/