Connect with us

υδατοσφαίριση

Για τη 2η θέση ο Ολυμπιακός, με… θαύμα 1ος

Published

on

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των ομίλων στο τσάμπιονς λιγκ της υδατιοσφαίρισης των ανδρών με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Βερόνα (20:00).

Πρόκειται για τη 14η αγωνιστική και η ομάδα του Ολυμπιακού έχει εξασφαλισμένη την πρόκριση στο φάιναλ 8. Οι ερυθρόλευκοι ισοβαθμούν με τη Βερόνα στη δεύτερη θέση (27 βαθμοί) και θέλουν τη νίκη για να ολοκληρώσουν μόνοι δεύτεροι καθώς σε ισοβαθμία χάνουν από τους Ιταλούς. Και η πρώτη θέση είναι εασφαλισμένη από τη Γιουγκ που υποδέχεται τη Σπαντάου και μόνο αν γίνει… θαύμα θα ηττηθεί για να χάσει την πρωτιά.  Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του. Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Μανώλης Ζερδεβάς.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/