Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Δεύτερη θέση για την Εθνική στη Βουδαπέστη

Published

on

Στη 2η θέση ολοκλήρωσε το τουρνουά προετοιμασίας στη Βουδαπέστη, η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου που προετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γκουάνγκζου, ολοκλήρωσε σήμερα την παρουσία της στο Μπένου καπ που φιλοξενήθηκε στο Άλφρεντ Χάγιος, χάνοντας από την Ουγγαρία 8-7 στην 3η και τελευταία αγωνιστική του τουρνουά, που ήταν το τελευταίο τεστ πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα της (14-28 Ιουλίου).

Η Εθνική δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε να χάνει με 5-2, αλλά στη συνέχεια έφτασε σε απόσταση αναπνοής την αντίπαλο (5-4). Στην τελευταία περίοδο, όμως, οι Μαγυάροι ανέβασαν τη διαφορά στα τρία γκολ (8-5). Το μόνο που κατάφερε το συγκρότημα του Βλάχου ήταν να μειώσει σε 8-7 με δυο γκολ του Φουντούλη.

Η Εθνική ομάδα είχε 4/13 στον παίκτη παραπάνω και 2/2 πέναλτι, ενώ οι Ούγγροι είχαν 2/5 στον παραπάνω.

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-0, 3-3, 2-2.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Νάγκι, Ανχιάλ, Μάνχερτζ 1, Ζάλανκι, Βάμος 1, Μέζει, Γιάνσικ, Σεντλεμάιερ 1, Πολ, Ντένες Βάργκα 3, Μπάτορι, Χάραϊ 2, Βόγκελ.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανίδης, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης 1, Παπαναστασίου, Φουντούλης 3, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος 3, Ζερδεβάς.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/