Connect with us

ΒΟΛΕΪ

ΕΟΠΕ: Ενωτικό μήνυμα από Καραμπέτσο

Published

on

Μία ημέρα μετά τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των υποψηφιότητων για τις εκλογές της ΕΟΠΕ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος έστειλε μήνυμα ενότητας σε όλους τους υποψήφιους.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Με την προεκλογική περίοδο (και λόγω κορωνοϊού) να έχει κυλήσει πολύ ήρεμα, αυτή η κίνηση δεν προκαλεί έκπληξη, αν και ο χαρακτηρισμός «πιο κρίσιμες εκλογές στην ιστορία της ΕΟΠΕ», προκαλεί μία σχετική απορία.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καραμπέτσου:
«Έμειναν λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις πιο κρίσιμες εκλογές στην ιστορία της Ε.Ο.ΠΕ. και μετά τη λήξη της διορίας των συμμετοχών τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 17ης Μαρτίου είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τις νέες υποψηφιότητες των ανθρώπων του ελληνικού βόλεϊ που έθεσαν υποψηφιότητα για την εκλογική διαδικασία της 27ης Μαρτίου.

Φίλοι και Φίλες γνωστοί και καταξιωμένοι στο βόλεϊ θα διεκδικήσουν την ψήφο των 276 σωματείων που έχουν δικαίωμα του εκλέγειν σε αυτές τις εκλογές.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών το ξημέρωμα της 28ης Μαρτίου θα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους και πιο δυνατούς προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις που έρχονται και κυρίως για το πως θα βγάλουμε αλώβητο το βόλεϊ μέσα από τη μεγαλύτερη υγειονομική και οικονομική κρίση, μέσα από αποκλεισμούς, καραντίνες και τις ιστορικές αλλαγές που συντελούνται στο οικοδόμημα του παγκόσμιου και Ελληνικού αθλητισμού.

Από όποιο πόστο και αν βρεθούμε την επομένη των εκλογών όλοι πρέπει να είμαστε μαζί και πάνω απ΄ όλα εύχομαι να είμαστε υγιείς και δυνατοί για να υπηρετήσουμε με προσήλωση την συνέχιση της οικονομικής εξυγίανσης της Ε.Ο.ΠΕ. που ξεκίνησε το 2016, την πρόοδο των Σωματείων και των Εθνικών ομάδων αλλά και την Ανάπτυξη του αθλήματος.

Σας καλώ σε έναν ωραίο και καθαρό εκλογικό αγώνα όπου τα σωματεία θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Χαιρετώ επίσης τους παράγοντες που επί του παρόντος δεν έχουνε δικαίωμα ψήφου και ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.ΠΕ..

Πάμε όλοι με το χαμόγελο και μην ξεχνάμε πως πάνω απ΄ όλους και Πρώτα από όλους είναι το Βόλεϊ».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/