Connect with us

ΒΟΛΕΪ

ΕΟΠΕ: Επέκταση αναστολής

Published

on

Όπως αναμενόταν η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αποφάσισε την… παράταση της αναστολής πρωταθλημάτων μετά την αρχική που εξέπνεε στις 22 Μαρτίου.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Κι αυτή τη φορά η ΕΟΠΕ δεν ανέφερε κάποια πιθανή ημερομηνία καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει η κρίση, με την Ομοσπονδία να επικυρώνει απλά και την αναβολή του φάιναλ φορ του Κυπέλλου γυναικών (ήταν να διεξαχθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης σε έκτακτη συνεδρίασή του και λαμβάνοντας υπόψη την συνεχιζόμενη έκτακτη κατάσταση και τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του COVID-19 αποφάσισε ομόφωνα την διατήρηση της αναστολής όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων μέχρι νεωτέρας και την αναβολή του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Η Ε.Ο.ΠΕ. θα παρακολουθεί τα δεδομένα που δημιουργούνται καθημερινά και θα ενημερώνει αντίστοιχα τους φορείς του αθλήματος.»

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/