Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Εθνική ανδρών: Οι… μεταγραφικές ειδήσεις που έβγαλε η πρώτη

Published

on

Πέρα από τα χαμόγελα της επανασύνδεσης και τα προβλήματα τραυματισμών, η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας έβγαλε και κάποιες άλλες ειδήσεις.

τουΔημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Αρκετοί από τους Έλληνες διεθνείς είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή χωρίς ομάδα και οι επόμενες εβδομάδες αναμέμονται με ενδιαφέρον.
Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης για παράδειγμα είναι ένας εξ αυτών με τον άσο της Φριντριχσχάφεν να αποχαιρετά εμμέσως πλην σαφώς τους Γερμανούς με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στο Facebook.

«Ήταν φανταστικό να είμαι μαζί μ’ αυτούς τους ανθρώπους για τρία χρόνια. Σπουδαίες αναμνήσεις και φιλίες χτίστηκαν σ’ αυτήν την ομάδα και θα διαρκέσουν για μια ζωή. Ελπίζω να σας ξαναδώ όλους», έγραψε ο Έλληνας ακραίος ο οποίος έχεις ως προτεραιότητα την παραμονή του στο εξωτερικό, αλλά σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το Γερμανικό, παρόλο που οι σειρήνες από την Ελλάδα εξακολουθούν να ηχούν στα αυτιά του.
«Αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερος και αξιολογώ τις προτάσεις, ωστόσο προτεραιότητα μου είνα το εξωτερικό», ήταν τα λόγια του.


«Δεν ήρθα στην Εθνική για να βρω ομάδα. Εγώ έχω συμφωνήσει με σύλλογο για την επόμενη σεζόν κι από την Εθνική έλλειψα μόνο όταν δεν ήμουν υγιής. Περιμένω να γίνω πατέρας, όμως είμαι εδώ», είπε με νόημα κι ο Δημήτρης Τζούριτς ο οποίος προφανέστατα θα επιστρέψει στο καμπιονάτο κι απομένει να δούμε αν τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών για το φλερτ με το Τρέντο ευσταθούν.
Βαλίτσες για το εξωτερικό ετοιμάζουν και οι Κουμεντάκης, Τζιουμάκας, στο Βέλγιο θα συνεχίσει και ο Ανδρέας Φράγκος (ο πιο πολυταξιδεμένος Έλληνας) έχοντας συμφωνήσει με την Κνακ Ροζελάρε, ενώ στα ερωτηματικά είναι και ο Ανέστης Δαλακούρας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/