Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Εκπλήξεις στο Ρότερνταμ

Published

on

Αρκετές εκπλήξεις σημειώθηκαν σήμερα στο όπεν του Ρότερνταμ με σημαντικότερη τον αποκλεισμό του Ντανίιλ Μεντβέντεφ. Αύριο αγωνίζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς που διεκδικεί την πρόκριση στα προημιτελικά.

O 22χρονος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει αύριο το μεσημέρι (περίπου στις 15:00) τον Πολωνό Χούμπερτ Χούρκατζ και κάποια στιγμή μέσα στη μέρα με τον αδελφό του Πέτρο θα αντιμετωπίσουν το δίδυμο Κοντιλέν – Ροζέρ Βεσελίν.
Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, ο Κέι Νισικόρι συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις αποκλείοντας τον Άλεξ Ντ Μινόρ με 2-1 (6-3, 26, 7-5). Ο Αντρέι Ρούμπλεφ έβαλε τέλος στην παρουσία του Άντι Μάρεϊ στο τουρνουά κερδίζοντας τον 2-0 (7-5, 6-2).
Εύκολη νίκη σημείωσε ο Κάρεν Κατσάνοφ επί του Κάμερον Νόρι με 2-0 (6-2, 6-2). Ο Κατσάνοφ θα αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά αν ο Έλληνας τενίστας επικρατήσει του Χούρκατζ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/