Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Αποστολή Γκουανγκτζού 2019: Ελλάδα – Κίνα στα χιαστί και μετά… ΗΠΑ

Published

on

Το χειρότερο δυνατό σενάριο για την Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα φαίνεται πως θα επιβεβαιωθεί με την ήττα από την Ισπανία στην πρεμιέρα να αποδεικνύεται καθοριστική.

Αν η Εθνική ομάδα επικρατήσει την τελευταία αγωνιστική επί του Καζακστάν, κάτι που είναι και το λογικό, τότε στις χιαστί αναμετρήσεις θα βρεθεί απέναντι με την Κίνα. Στο καλό σενάριο που η ελληνική ομάδα επικρατεί, στα προημιτελικά πέφτει πάνω στην κορυφαία ομάδα στον κόσμο, από το 2012 και μέτα. Με την εικόνα που έχουν δείξει οι ομάδες μέχρι στιγμής, η Εθνική είναι πολύ δύσκολο να νικήσει την υπερδύναμη ΗΠΑ.

Υπάρχει ακόμα ένα σενάριο. Αυτό της ήττας της Εθνικής ομάδας από το Καζακστάν. Αν συμβεί αυτό, η ομάδα του Γιώργου Μορφέση θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον 3ο όμιλο στην τρίτξη θέση και στα χιαστί θα πέσει πάνω στην Αυστραλία. Αν περάσει την Αυστραλία τότε θα παίξει με μία εκ των Ουγγαρία – Ρωσία στα προημιτελικά και στη συνέχεια θα βρεθεί μπροστά της η ομάδα των ΗΠΑ.

Όλα αυτά βέβαια είναι σενάρια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ήττα από την Ισπανία ήταν οδυνηρή αν και το να αγωνιστείς με την Ολλανδία στα προημιτελικά δεν είναι και ότι καλύτερο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/