Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ελπίδα: Ανοικτή η επόμενη τηλεδιάσκεψη για τα ΜΜΕ

Published

on

Αφού στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ είδε οι θέσεις της να αντιμετωπίζονται από κάποιους ως φιλικές προς τη μία ή την άλλη ομάδα, η Ελπίδα Αμπελοκήπων αποφάσισε να απαντήσει με το δικό της τρόπο.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Οι νεοφώτιστοι στη βόλεϊ λιγκ με ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν την πρόταση τους η επόμενη τηλεδιάσκεψη να είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ προκειμένου να γνωρίζουν από πρώτο χέρι το τι ακριβώς συμβαίνει και να μην υπάρχει καμία παραπληροφόρηση ή παρερμηνεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελπίδας:
«Το ΤΑΑ Ελπίς Αμπελοκήπων γνωστοποιεί την πρότασή του να είναι η προσεχής συνεδρίαση – τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ «ανοιχτή» για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν απευθείας μέσω του διαδικτύου και να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη άποψη για τις εξελίξεις σχετικά με το παρόν και το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ.

Η συγκεκριμένη πρόταση, η οποία θα αποσταλεί και εγγράφως στην ΕΣΑΠ, έχει ως στόχο την ενίσχυση της διαφάνειας και την επιθυμία μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση του κόσμου του βόλεϊ, προκειμένου να μην υπάρξει καμία παραπληροφόρηση, καμία παρερμηνεία ή παράλειψη γεγονότων γύρω από τις τοποθετήσεις, τις απόψεις και εν τέλει τις προθέσεις κάθε σωματείου – μέλους της ΕΣΑΠ».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/