Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Επέστρεψε ο Ρανγκέλ στον ΠΑΟ

Published

on

Μετά από μία διετία ο Λούκας Ρανγκέλ επιστρέφει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός, που πρωτοήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ την σεζόν 2014-2015, μετά τον ΠΑΟ είχε παίξει στην Ρουμανία (Γκαλάτι) και πέρσι στην Α2 Γαλλίας με την Λοζέρ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό. Στόχος μου είναι να συμβάλλω και εγώ με τον τρόπο μου έτσι ώστε ώστε να ανέβει ακόμα περισσότερο ο Σύλλογος και να επιστρέψουμε με σταθερά βήματα στην κορυφή. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και πάλι μπροστά στους οπαδούς του Παναθηναϊκού», είπε στις πρώτες του δηλώσεις και πλέον απομένει να δούμε αν ο ΠΑΟ πάρει και ξένο ακραίο (έχει ήδη Γιάκομπσεν στην πάσα, Στάροβιτς στη διαγώνιο) ή αν θα ρισκάρει όπως και πέρσι στηριζόμενος στους μικρούς (Ράπτη, Ανδρεόπουλο και οι πληροφορίες θέλουν και τον Βασίλη Μούχλια να φορά τα πράσινα).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/