Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ευρωβόλεϊ 2021: Η ΕΡΤ πήρε τα δικαιώματα!

Published

on

Η Δημόσια Τηλεόραση θα μεταδώσει τους αγώνες των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών στα οποία μετέχουν οι Εθνικές μας ομάδες.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η ΕΡΤ, που είχε μεταδώσει (μαζί με την Cosmote TV) και τους αγώνες των προκριματικών, όντας σε ανοικτή γραμμή με την Ομοσπονδία ξεκίνησε από πολύ νωρίς τις επαφές με την εταιρεία που είχε αποκτήσει τα δικαιώματα και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία.

Κι αν σκεφτούμε το θρίλερ που έζησαν οι φίλοι του βόλεϊ το 2019 (είχαν χαθεί οι δύο πρώτες αγωνιστικές πριν ξεκινήσουν οι μεταδόσεις) τώρα τα Ευρωπαϊκά ξεκινούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις και μακάρι να συνδυαστούν με τα αποτελέσματα εντός αγωνιστικών χώρων.

Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική γυναικών είναι στον όμιλο της Φιλιππούπολης με Βουλγαρία, Πολωνία, Γερμανία, Τσεχία, Ισπανία (18 Αυγούστου-4 Σεπτεμβρίου οι αγώνες) και η Εθνική ανδρών στον όμιλο της Κρακοβίας με Πολωνία, Σερβία, Βέλγιο, Ουκρανία, Πορτογαλία.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/