Connect with us

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ευρωπαϊκό Κ23: 8ος τελικός για την Ελλάδα με Θεοδωρίδη-Σουλαρίκα

Published

on

Με παλικαρίσια κούρσα το δίδυμο του ελαφριού διπλού σκιφ πήρε το 3ο και τελευταίο διαθέσιμο εισιτήριο για τον τελικό στην ημιτελική τους σειρά.

Η 8η πρόκριση σε τελικό για τα ελληνικά κουπιά ήρθε σε έναν ημιτελικό με πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τεσσάρων πληρωμάτων. Οι πρώτοι Ιταλοί με τους τέταρτους Ελβετούς είχαν 1μιση δευτερόλεπτο διαφορά, μέσα στο οποίο κατάφεραν να τερματίσουν Εσθονία και Ελλάδα. Οι πρώτες τρεις χώρες είναι όμως αυτές που περνούν στο μεγάλο τελικό και έτσι οι Ελβετοί θα οδηγηθούν στον μικρό τελικό για να διεκδικήσουν 7η θέση. Το ελληνικό δίδυμο που στα μέσα της κούρσας είχε ένα μικρό προβάδισμα κατάφερε να παραμείνει εντός πρόκρισης μέχρι το τέλος. Στον τελικό θα συναντήσουν και τα πληρώματα από Βέλγιο, Γερμανία και Γαλλία που έχουν και τους καλύτερους χρόνους. Με άλλη μία παλικαρίσια προσπάθεια μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα και μετάλλιο.

Νωρίτερα, στο διπλό σκιφ, οι Μακρυγιάννης και Στασινός κέρδισαν τη σειρά τους στον ημιτελικό Γ-Δ και θα αγωνιστούν σε λίγο στον τελικό Γ’ με στόχο την 13η θέση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/