Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ευρωπαϊκό ανδρών: Οι δηλώσεις Ανδρεόπουλου, Πετρέα στην CEV

Published

on

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο σερβίς στο Ευρωβόλεϊ ανδρών έχει ξεκινήσει με τους Δημήτρη Ανδρεόπουλο, Γιώργο Πετρέα να δίνουν το στίγμα για την Εθνική ομάδα.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για τη χαρά της δεύτερης συνεχόμενης παρουσίας και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα παίξουμε καλό βόλεϊ διεκδικώντας την πρόκριση, ενώ ο αρχηγός εξέφρασε την ανυπομονησία όλων για να ξεκινήσουν οι αγώνες:

Αναλυτικά τα όσα είπαν:
Ποιοι είναι οι στόχοι και οι προσδοκίες σας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα;
ΔΑ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία μας σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Περιμένουμε η ομάδα να αποδώσει καλό βόλεϊ και να διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν για την πρόκριση στην επόμενη φάση.»

ΓΠ: «Οι στόχοι μας θα καθοριστούν και θα αναπροσαρμοστούν ανάλογα με τα αποτελέσματα του εκάστοτε παιχνιδιού. Σίγουρα θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, όπως κάναμε και το 2019. Όλοι μας ανυπομονούμε να ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.»

Ποια είναι τα δυνατά σημεία της Εθνικής Ομάδας;
ΔΑ: «Η Εθνική Ελλάδας διακρίνεται για την μαχητικότητα και τη σταθερότητά της.»

ΓΠ: «Υπάρχει μία μίξη έμπειρων και νέων αθλητών. Υπάρχει ανυπομονησία και ενθουσιασμός ώστε να αγωνιστούμε σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση.»

Ποιες ήταν οι προκλήσεις που χρειάστηκε να ξεπεράσει η ομάδα προκειμένου να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ποιες προκλήσεις έχει μπροστά της;
ΔΑ: «Πάντα η διαδικασία για πρόκριση σε τελική φάση είναι δύσκολη και απαιτητική. Καταφέραμε και το πετύχαμε. Θέλουμε διαρκώς η ομάδα μας να βρίσκεται σε αγωνιστική πρόοδο.»

ΓΠ: «Είναι δεδομένο ότι ο κορωνοϊός επηρέασε την ανθρωπότητα και τον αθλητισμό στη συνέχεια. Μείναμε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς επίσημες διοργανώσεις, κάτι που πήγε την ομάδα πίσω.

Παρόλα αυτά, φέτος το καλοκαίρι έγινε μία μεγάλη προσπάθεια ώστε να καλυφθεί αυτό το κενό. Όλοι οι παίκτες δείξαμε μεγάλη διάθεση στην προετοιμασία για να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην τελική φάση.

Ασφαλώς είναι μεγάλη πρόκληση να αγωνιστούμε απέναντι σε ορισμένες από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Θέλουμε μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και θα καταλάβουμε σε ποιο επίπεδο είναι η πρόοδος της ομάδας μας.

Ποιο είναι το παιχνίδι για το οποίο ανυπομονείτε στον όμιλο και για ποιο λόγο;
ΔΑ: «Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον όμιλο για εμάς. Ανυπομονούμε για όλα τα παιχνίδια και για τον τρόπο που θα αντεπεξέλθουμε σε αυτό το επίπεδο.»

ΓΠ: «Η πρεμιέρα του Ευρωβόλεϊ είναι στο μυαλό όλων μας. Από εκεί και πέρα, στο μυαλό μας υπάρχει και το παιχνίδι με την οικοδέσποινα Πολωνία. Μία ομάδα που εκτός από τους σπουδαίους παίκτες που διαθέτει, θα αγωνιστεί με τον κόσμο στο πλευρό της. Θέλουμε να νιώσουμε την ατμόσφαιρα ενός τέτοιου παιχνιδιού.»

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/