Connect with us

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-ΓΓΑ

Ευχές, αλλά και μπηχτές από το Ποτάμι για τον Μαυρωτά

Published

on

Ενοχλήθηκαν στο Ποτάμι από την απόφαση του Γιώργου Μαυρωτά να αποδεχθεί την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη και να αναλάβει καθήκοντα γενικού γραμματέα Αθλητισμού.

τουΣταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Τη δυσαρέσκεια αντιλαμβάνεται όποιος διαβάσει την ανακοίνωση του κόμματος. Οι πρώην συνοδοιπόροι του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής ομάδας πόλο έθεσαν το ερώτημα εάν «το πάθος και οι γνώσεις ενός ανθρώπου αρκούν για να αλλάξουν τα πάντα στον αθλητισμό» και τόνισαν ότι «στο ερώτημα αυτό θα κληθεί να απαντήσει η πραγματικότητα τους επόμενους μήνες». Στη Σεβαστουπόλεως, ωστόσο, υποστηρίζουν κατηγορηματικά ότι «η προσπάθεια του Γιώργου Μαυρωτά είναι εξ αρχής ναρκοθετημένη αφού θα πρέπει να συμπορευθεί και τελικά να ακολουθήσει την παλαιοκομματική συντηρητική ηγεσία του υπουργείου Αθλητισμού».

Στο Ποτάμι, όμως, είχαν ευχές για τον νέο ΓΓΑ. Τις συνόδευσαν με την πεποίθησή τους ότι θα προσπαθήσει, αν και για το αποτέλεσμα μόνο σίγουροι δεν εμφανίστηκαν.

«Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή δύναμη. Είμαστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσει να υπερασπισθεί την αξιοκρατία, τη διαφάνεια, τη δικαιοσύνη στον πολύπαθο χώρο ευθύνης του. Φοβούμαστε όμως ότι οι προοδευτικές λύσεις που υπερασπίστηκε και υπερασπίζεται δεν έχουν και πολλούς συμμάχους στο κυβερνητικό νεοδημοκρατικό στρατόπεδο. 

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού κάνει αποδεκτή την αυτονόητη παραίτηση του Γιώργου Μαυρωτά δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού φιλελεύθερου Κινήματος. Κάτι που το Ποτάμι πρωτίστως οφείλει στους 85 χιλιάδες πολίτες που το στήριξαν στη μάχη των ευρωεκλογών», ανέφερε η ανακοίνωση του Ποταμιού που επιβεβαίωσε όσα είχε πει ο Μαυρωτάς για τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος ήταν επιφυλακτικός για την απόφαση που πήρε ο πρώην συνεργάτης του. «Με πήρε τηλέφωνο ο πρωθυπουργός, μου είπε ότι θέλει να αναλάβω τη συγκεκριμένη θέση, είναι τιμητικό να σε παίρνει ο πρωθυπουργός, η αγάπη μου για τον αθλητισμό είναι δεδομένη. Απάντησα καταφατικά γιατί πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω από αυτή τη θέση», είχε υποστηρίξει ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/