Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Εύκολα ο Ολυμπιακός, με άγχος η Βουλιαγμένη

Published

on

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη είναι ξεκάθαρο πως θα είναι οι δυο ομάδες του τελικού της Α1 πόλο των γυναικών. Ωστόσο σήμερα, ο Εθνικός έβαλε δύσκολα στο ΝΟΒ.

Στο κολυμβητήριο του Λαιμού, η ομάδα της Βουλιαγμένης έκανε το 1-0 στη σειρά επικρατώντας 10-8 όμως ο Εθνικός ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις.
Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, χτίζοντας μία διαφορά τεσσάρων τερμάτων, την οποία διατήρησαν στα τρία πρώτα οκτάλεπτα (9-5). Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Εθνικός κατάφερε να μειώσει τη διαφορα αυτή, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει κάτι από το παιχνίδι, με το τελικό σκορ να είναι 10-8 υπέρ του ΝΟΒ.
Η ομάδα του Λαιμού, έκανε το 1-0 στη σειρά και χρειάζεται μια νίκη για να πάει στον τελικό του πρωταθλήματος (προκρίνεται η ομάδα που θα σημειώσει πρώτη 2 νίκες). Ο επόμενος αγώνας των δύο είναι το Σάββατο (4/5, 16:00) στον Πειραιά, με γηπεδούχο τον Εθνικό.
Oκτάλεπτα 3-1, 3-1, 3-3, 1-3
ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 2, Ιωαννίδη, Ελληνιάδη 1, Κοκκινάκη, Ξενάκη 2, Νίνου Ε. 2, Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου 1, Ράνεϊ, Μαστρόκαλου, Νίνου Π., Γιαννοπούλου 1, Κοτσιώνη
Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη, Μπενέκου 4, Τζελέπη, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη 2, Πέττα, ΜακΚι 2, Μπάξτερ, Νιαρχάκου, Κατσιμπρή, Λιαπάκη, Τζούρκα

Προπόνηση ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας στον Πειραιά με 15-7 στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων και έκανε το 1-0. Ο επόμενος αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί το Σάββατο (4/5, 17:00) με γηπεδούχο τον ΑΝΟ Γλυφάδας, με τον Ολυμπιακό να προηγείται της σειράς με 1-0.
Οκτάλεπτα: 4-2, 4-2, 4-1, 3-2
Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε., Μπάκλινγκ 2, Ελευθεριάδου 2, Μανωλιουδάκη 1, Κανετίδου, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 2, Γκόφερς 2, Πλευρίτου Β. 4, Μυριοκεφαλιτάκη, Παπαναστασίου 1, Δουρέκα.
ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Καλαργυρού 1, Κολιτσοπούλου, Λούδη, Μαμόγλου 2, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη 2, Κοντονή 1, Κοντογιάννη 1, Γροζοπούλου, Καρύτσα.

Προβάδισμα παραμονής η Λάρισα
Ο ΝΟ Λάρισας επικράτησε άνετα της ΝΕ Πατρών με 11-5, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την μάχη της παραμονής και έκανε το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά. Ο δεύτερος αγώνας είναι το Σάββατο (4/5, 18.00) στην έδρα της ΝΕ Πατρών.
Οκτάλεπτα: 4-2, 2-1, 2-1, 3-1
ΝΟ Λάρισας (Σπύρος Τσιάρας): Γούλα, Κυροδήμου, Τουλουμτζίδου, Χασιώτη, Σαμαρά, Μπαλάτσα Ν. 2, Μπαλάτσα Μ., Τοκίνι 1, Κούμπρα 6, Τσιγαρίδα 2, Πατούνα, Μιγδάνη, Λαμπρονίκου, Καλογιάννη, Καζάνα
ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Σινεμόγλου, Ρακιντζή, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ., Πετάση 1, Μιχαηλίδου, Μόργκαν 1, Μπιτσάκου 1, Μανέτα 1, Λυκοθανάση, Χρυσανθοπούλου, Γεωργίου, Ζαφειράκη

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/