Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Ημέρα Σάκκαρη – Τσιτσιπά στη Ρώμη

Published

on

Όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται με τη Μαρία Σάκκαρη στο ίδιο τουρνουά, οι διοργανωτές δε χάνουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν τον αγώνα τους χρησιμοποιώντας τους δύο Έλληνες τενίστες.

Οι δύο εκπρόσωποι του ελληνικού τένις, αποτελούν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια των κορτ για το κοινό του τένις. Μετά την παρουσία τους στο κύπελλο Χόπμαν, όλοι θέλουν να τους βλέπουν μαζί και αυτό έκαναν και οι Ιταλοί που εκμεταλλεύτηκαν την παρουσίου του ελληνικού διδύμου στη Ρώμη για να προμοτάρουν τη διοργάνωση τους.

Όλα αυτά και ενώ αύριο η Σάκκαρη αντιμετωπίζει στο δεύτερο γύρο του τουρνουά την Κονταβέιτ και ο Τσιτσιπάς τον Γιανίκ Σινέρ. Ο τελευταίος έχει την ευκαιρία στη Ρώμη να ανέβει στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης. Με 3.730 βαθμούς είναι στο Νο7 και μπροστά του έχει τον Κέβιν Άντερσον με 3.745 ο οποίος δε συμμετέχει στο τουρνουά και είναι πολύ πιθανό να τον περάσει και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ που αποκλείστηκε και έχει 4.155 βαθμούς.

Να σημειωθεί ότι ο Τσιτσιπάς έχει αγωνιστεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον τενίστα φέτος, έχοντας 37 αγώνες και επίσης έχει τις περισσότερες νίκες (27).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/