Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Η Αμερικανίδα Λίγκρος στη Νάξο

Published

on

Δύο εβδομάδες μετά το διαζύγιο με την Περουβιανή διαγώνα Κάρλα Ρουέδα, ο Πανναξιακός βρήκε την αντικαταστάτρια της μέσα από την Α1 γυναικών.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο λόγος για την Ντίσα Λίγκρος η οποία ξεκίνησε τη σεζόν στην Ηλιούπολη ως ακραία, αλλά στο δεύτερο μισό θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΝ αγωνιζόμενη ως διαγώνια.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού. Οι συναθλήτριες μου και οι προπονητές μου με υποδέχτηκαν ζεστά και έκαναν την προσαρμογή μου στη νέα μου ομάδα ακόμα πιο εύκολη.Ο προπονητής εργάζεται πραγματικά σκληρά με τις αθλήτριες αλλά ταυτόχρονα είναι ευγενικός, όπως και όλο το προσωπικό της ομάδας», είπε στις πρώτες της δηλώσεις και συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Πανναξιακού και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη τους και ανυπομονώ να γίνω ακόμα καλύτερη αθλήτρια ώστε να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της στο τέλος της σεζόν».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/