Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η Βουλιαγμένη έκανε το μπρέικ και πάει για το νταμπλ!

Published

on

Έξι χρόνια μετά τον τελευταίο της τίτλο, η ομάδα πόλο των γυναικών της Βουλιαγμένης είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος που θα την οδηγήσει σε νταμπλ.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου επικράτησε με 8-6 στα πέναλτι (4-4 κανονικός αγώνας) επί του Ολυμπιακού, στον τρίτο μεταξύ τους τελικό, έσπασε την έδρα των ερυθρολεύκων και απέκτησε προβάδισμα για τον τίτλο, αφού προηγείται με 2-1 νίκες στη σειρά (χρειάζεται ακόμα μία, στο επόμενο ματς που θα γίνει στην έδρα του).

Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τον ΝΟΒ ήταν η Άσλεϊ Τζόνσον, που απέκρουσε δύο πέναλτι στη ρώσικη ρουλέτα, ενώ η Έλενα Ξενάκη ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι για τον ΝΟΒ. Ο τέταρτος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Δευτέρα 13 Μαΐου στις 19:00 στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε και με 4-2. Όμως ο ΝΟΒ αντέδρασε και με δύο γρήγορα γκολ των Ράνεϊ και Ελληνιάδη έφερε το ματς στα ίσα. Οι δύο ομάδες έχασαν από μια ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό να πάρουν τη νίκη. Αρχικά ο Ολυμπιακός με την Γκόφερς (το σουτ κατέληξε άουτ) και εν συνεχεία ο ΝΟΒ που διαμαρτύρεται για πέναλτι της Μπάκλιγκ πάνω στην Ξενάκη.

Έτσι, στη διαδικασία των πέναλτι, η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου ήταν πιο ψύχραιμη και με την Άσλεϊ Τζόνσον να αποκρούει δύο, ο ΝΟ Βουλιαγμένης έφυγε νικητής από τον Πειραιά που τον φέρνει κοντά στη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η διακύμανση στα πέναλτι:

Ράνεϊ 4-5. Απόκρουση της Τζόνσον σε πέναλτι της Πλευρίτου Ελ. Χαραλαμπίδη 4-6. Αβραμίδου 5-6. Απόκρουση της Σταματοπούλου σε πέναλτι της Χυδηριώτη. Τσουκαλά 6-6. Ελληνιάδη 6-7. Απόκρουση της Τζόνσον σε πέναλτι της Μπάκλινγκ. Ξενάκη 6-8.

Οκτάλεπτα 1-2, 0-0, 1-0, 2-2, πέναλτι 2-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Μπάκλινγκ 1, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 2+1, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα Στ., Κανετίδου, Παπαναστασίου Δ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου):Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 1+1, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1+1, Νίνου Ειρ., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Ράνεϊ 1+1, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Γιαννοπούλου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/