Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης ή ο κεντρικός ΣΕΓΑΣ λέει την αλήθεια;

Published

on

Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο προέκυψε διαβάζοντας προσεχτικά τον οικονομικό απολογισμό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης για το 2019 και τις δαπάνες του κεντρικού ΣΕΓΑΣ για την ίδια χρονική περίοδο.

Σύμφωνα με τον επίσημο οικονομικό απολογισμό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης τον οποίο υπερψήφισε το συμβούλιο και προσυπογράφουν ο πρόεδρος Τάσος Τομπούλης, ο γενικός γραμματέας Νίκος Κουτσοθύμιος και ο ταμίας Γιώργος Τσίντζιλης, στον κωδικό 5 των εσόδων που αναφέρεται στην προμήθεια υλικών, υπάρχει μηδενική χρηματοδότηση. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο επίσημο έγγραφο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης που ακολουθεί.

Το παραπάνω μηδενικό διαψεύδει η δαπάνη που δημοσίευσε ο κεντρικός ΣEΓΑΣ στο μητρώο επιχορηγούμενων φορέων και αφορά στις δαπάνες που έκανε για το 2019. Πιο συγκεκριμενα αναφέρεται ότι με το 1320 ένταλμα πληρωμής στις 18/9/2019 έδωσε στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης το ποσό των 2.900 για αθλητικό υλικό.

Από τη διαφορά που προκύπτει στα δύο επίσημα έγγραφα, είτε κάποιος έχει κάνει λάθος – ξεχάσει να αναφέρει το ποσό, είτε αυτό έχει γίνει από λάθος συνεννόηση. Προφανώς και στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης δεν ξέχασαν ότι εισέπραξαν το ποσό… Αναμένουμε σύντομα ανακοίνωση που θα ξεκαθαρίζει τα πράγματα καθώς όπως γίνεται αντιληπτό, όταν υπάρχει αναντιστοιχία σε επίσημα έγγραφα, τότε τίθεται ζήτημα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/