Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Η ΕΟΠΕ στο πλευρό των αθλητών του Ηρακλή

Published

on

Ο ΠΑΣΑΠ με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαρίστησε την ΕΟΠΕ που βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών του Ηρακλή και έπειτα απο ενέργειες τις οποίες έκανε δίνει το δικαίωμα στους αποδεσμευθέντες παίκτες να μεταγραφούν σε ομάδα της Preleague με αίτηση επανεγγραφής…

Του: Δημήτρη Αρβανιτίδη

Λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι παίκτες του Ηρακλή που έμειναν χωρίς ομάδα έδωσε η ΕΟΠΕ και ο ΠΑΣΑΠ φρόντισε με ανακοίνωση του να ευχαριστήσει την Ομοσπονδία για την κίνησή της να σταθεί δίπλα στους μετέωρους παίκτες.

Συγκεκριμένα η λύση στο όλο πρόβλημα δόθηκε απο την ΕΟΠΕ μέσω της αίτησης επανεγγραφής των αθλητών σε πρωταθλήματα ευθύνης της Ομοσπονδίας (Preleague, A2), με τις ομάδες να δικαιούνται να αποκτήσουν μόνο έναν αθλητή με αυτό τον τρόπο.

Παράλληλα η Ομοσπονδία θέλοντας να διευκολύνει όσους αθλητές θέλουν να αγωνιστούν στο εξωτερικό δεν θα τους επιβαρύνει με το παράβολο (ICT).

Διαβάστε περισσότερα στο www.volleyplanet.gr

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/