Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Η ΕΣΑΠ παραπέμπει τον ΠΑΟΚ στον δικαστή για Ντεσποτόφσκι

Published

on

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ καθώς λόγω της συμμετοχής του Ντεσποτόφσκι στον αγώνα με Βέροια, καθώς παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ όσοι εισέρχονται στη χώρα από το εξωτερικό πρέπει να μένουν σε καραντίνα μιας εβδομάδας, κάτι που δεν έκανε ο Ντεσποτόφσκι ο οποίος επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου γύρισε από τα Σκόπια όπου είχε αγώνες με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Έτσι λοιπόν η ΕΣΑΠ παραπέμπει την υπόθεση στον αθλητικό δικαστή και η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με τη συμμετοχή αθλητή που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας – ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική και ο οποίος αν και είχε αρνητικό τεστ covid-19 ωστόσο παραβίασε τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, η ΕΣΑΠ ανακοινώνει:

Αθλητής της φιλοξενούμενης ομάδας φέρεται να παραβίασε την καραντίνα των 7 ημερών επειδή πέρασε συνοριακή πύλη της χώρας λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Όσον αφορά το κύρος του αγώνα και οι παραβάσεις που προκύπτουν βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει καταθέσει η ΕΣΑΠ στη ΓΓΑ, ο αθλητής, ο υπεύθυνος υγειονομικός εκπρόσωπος του σωματείου και το σωματείο θα παραπεμφθούν σήμερα στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για παραιτέρω νομικές ενέργειες.

Η ΕΣΑΠ θα διαφυλάξει τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο ως κόρη οφθαλμού και θα ηγηθεί της εκστρατείας που κάνει η ελληνική κοινωνία για την καταπολέμηση της πανδημίας covid-19.»

Μέχρι στιγμής από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν υπήρξε κάποια αντίδραση και αναμένεται με ενδιαφέρον η τοποθέτηση του Δικέφαλου καθώς το θέμα δείχνει κάτι παραπάνω από σοβαρό.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/