Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Η Ηλιάνα Ιακωβίδου στον Άρη

Published

on

Η διεθνής λίμπερο Ηλιάνα Ιακωβίδου είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας του Άρη.

του Δημήτρη Τυχάλα 
[email protected]

Η 24χρονη Ιακωβίδου, που είναι ένα ακόμη προϊόν των ακαδημιών της Ελπίδας Αμπελοκήπων, έχει αγωνιστει και τη σεζόν 2015-2016 στον Άρη, πέρσι αγωνίστηκε στον Αίαντα Ευόσμου ένώ μετά την Ελπίδα έχει περάσει και από το Μαρκόπουλο και τον Πανναξιακό.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Άρη και τον υπεύθυνο της ομάδας, κύριο Γιάννη Ρεντζεπέρη. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια καλή αγωνιστική χρονιά και ανυπομονώ ήδη να πάω στην ομάδα μου τον Σεπτέμβρη», είπε στις πρώτες της δηλώσεις και συμπλήρωσε:

«Πιστεύω, πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα φέτος , ότι θα έχει δυνατές ομάδες, καθώς επίσης και ότι ο Άρης θα είναι πολύ ανταγωνιστικός. Θέλω, ελπίζω και θα προσπαθήσω η φετινή χρονιά να είναι μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μου».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/