Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Η Καναδή Βίκι Σαβάρ στον Άρη

Published

on

Η 26χρονη ακραία είναι η πρώτη κίνηση του Άρη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η ύψους 1.87μ Σαβάρ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στον Πανναξιακό (51 πόντους στις 3 πρώτες αγωνιστικές) ενώ πριν έρθει στην Ελλάδα αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της Φινλανδίας και της Ισπανίας με μεγάλη επιτυχία, καθώς αναδείχθηκε και στα δύο πρωταθλήματα καλύτερη ακραία της χρονιάς.

«Η πρώτη μου επαφή με τους ανθρώπους του Άρη έγινε πριν δύο χρόνια, αλλά ο δρόμος μου με οδήγησε στην Ισπανία. Είμαι χαρούμενη που επιτέλους υπέγραψα με τον Άρη και που θα έρθω να μείνω στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης», είπε στις πρώτες της δηλώσεις η Καναδή ακραία και συμπλήρωσε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα γίνω μέλος του Άρη για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Είμαι έτοιμη να ξεκινήσω να δουλεύω μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα. Εύχομαι να φέρω εμπειρία και χαρακτήρα στην νέα μου ομάδα! Πιστεύω μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πραγματα στους υπόλοιπους λίγους μήνες. Αυτή η χρόνια είναι μια πρόκληση για όλους μας και πιστεύω ότι όλοι ανυπομονούμε να παίξουμε ξανά».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/