Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Η Πένυ Καραγκούνη αφήνει το μπιτς βόλεϊ για τη σάλα

Published

on

Η είδηση δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο χώρο του μπιτς, καθώς από τις αρχές του καλοκαιριού υπήρχε η σχετική φημολογία.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Μετά την αποτυχία πρόκρισης της εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όλα στην άμμο είναι λίγο (έως πολύ) ρευστά και η Καραγκούνη από την πρώτη στιγμή δέχθηκε καταιγισμό προτάσεων από ομάδες της Α1 γυναικών που ήθελαν να την εντάξουν στη δύναμη της.

Κι από τη στιγμή που ανακοίνωσε το αντίο στην άμμο (η ίδια τονίζει ότι είναι ένα μικρό διάλειμμα) οι πιέσεις αναμένεται να ενταθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καραγκούνη (που έγινε μέσω Instagram):
«Όχι αντίο, αλλά εις το επανιδείν… Μετά από 9 συνεχόμενα χρόνια ήρθε η ώρα να κάνω μια διακοπή στο άθλημα, που λατρεύω τόσο πολύ, και να τραβήξω για την ώρα έναν λίγο διαφορετικό δρόμο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω απ’ την καρδιά μου τους λίγους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου. Ένα ευχαριστώ και σε αυτούς που με υποτίμησαν, με μείωσαν και δε με σεβάστηκαν (μόνο λίγοι δεν είναι), γιατί απ όλες τις αντιξοότητες έχτισα τη νοοτροπία που έχω σήμερα. Ήταν τιμή που που αγωνίστηκα για το εθνόσημο, ελπίζω να έχω την ευκαιρία και να υπάρχουν και οι συνθήκες να το πραγματοποιήσω ξανά.

Σας ευχαριστώ όλους… Συνεχίζουμε δυνατά!».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/