Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Η Χαντάβα υποψήφια για το πρωτάθλημα της Κορέας!

Published

on

Η Ελληνίδα διεθνής ακραία είναι μία από τις αθλήτριες που διεκδικούν τα 7 συμβόλαια της κορεατικής λίγκας και μπήκε στην τελική λίστα!

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Λίγες ημέρες μετά το ξαφνικό χωρισμό της με τον ΠΑΟΚ, αποκαλύφθηκε ο ένας υποψήφιος προορισμός της Χαντάβα η οποία δήλωσε συμμετοχή στα draft του πρωταθλήματος γυναικών της Κορέας και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα μάθει αν τα κατάφερε.

Φέτος τα περίφημα ντραφτ των Κορεατών χτυπήθηκαν κι αυτά από τον κορωνοϊό καθώς δεν συγκεντρώθηκαν κάπου οι αθλητές και οι αθλήτριες, αλλά η… εξέταση των υποψηφίων έγινε μέσα από βίντεο.

Κι η Χαντάβα έχει περάσει στην τελική 40άδα (περισσότερες από 100 ήταν στην αρχική επιλογή) η οποία όμως στην πραγματικότητα είναι πολύ μικρότερη καθώς ήδη αρκετές αθλήτριες έχουν κλείσει συμβόλαιο σε άλλη χώρα (όπως για παράδειγμα η Μεντάρο η οποία από τον ΑΟ Θήρας θα παίξει την επόμενη σεζόν στη γαλλική Ναντ).

Η Χαντάβα ας μην ξεχνάμε ότι είναι μακράν της δεύτερης η πιο… πολυταξιδεμένη αθλήτρια του ελληνικού βόλεϊ καθώς έχει αγωνιστεί σε Ιταλία, Τουρκία, Ταϊλάνδη, Αζερμπαϊτζάν, Ρουμανία, Βραζιλία, Ινδονησία κι αν τα καταφέρει να κλείσει συμβόλαιο στην Κορέα θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα παίξει εκεί ακολουθώντας τα χνάρια των Δημήτρη Τζούριτς, Ανδρέα Φράγκου.

Να σημειώσουμε ότι στα ντραφτ συμμετοχή είχε δηλώσει και η Παναγιώτα Διώτη του Παναθηναϊκού.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/