Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Η γιορτή του Ερμή Ηγουμενίτσας που σκόρπισε μόνο χαμόγελα

Published

on

Το τουρνουά, που πλέον έχει καταστεί θεσμός στο ελληνικό βόλεϊ, έκλεψε και πάλι την παράσταση χαρίζοντας μοναδικές εικόνες στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου» της Ηγουμενίτσας.

τουΔημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Με τους ανθρώπους του Ερμή εδώ και αρκετές εβδομάδες να ασχολούνται νυχθημερόν για τη επιτυχία του τουρνουά «Mini Volley Cyclon-Savas Thomazos» αυτή ήταν δεδομένη και τα χαμόγελα ικανοποίησης των παιδιών, αλλά και των Μαντλέιν Μοντάνο, Μπίλιανα Γκλιγκόροβιτς, οι οποίες ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα της φετινής γιορτής.

Οι δύο μεγάλες αθλήτριες οι οποίες ολοκλήρωσαν την σπουδαία καριέρα τους έγιναν αντικείμενο λατρείας από τα 400 και πλέον παιδιά, τα οποία μίλησαν και έπαιξαν μαζί τους, βγήκαν φωτογραφίες και στο φινάλε χωρίστηκαν σε δύο (τεράστιες ομάδες) κι έπαιξαν ένα μοναδικό αγώνα (με μία επίσης τεράστια μπάλα), στον οποίο ήταν διαιτητής ο Ανδρέας Ανδρεάδης (σύντροφος της Γκλιγκόροβιτς) που ολοκληρώθηκε ισόπαλος 3-3.

Ούτως ή άλλως σ’ αυτή τη γιορτή ποτέ δεν υπήρξαν νικητές και ηττημένοι, καθώς όλοι και πάνω απ’ όλα το ίδιο το βόλεϊ, είναι νικητές, όπως φυσικά και τα σωματεία Α.Σ. ΒΟΛΙΣ, Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Α.Σ. ΕΛΠΙΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΛΟΥΡΟΣ volley, Φ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, Α.Ο. ΓΟΥΒΙΩΝ, Α.Ο. ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ, Α.Σ.Κ. ΘΙΝΑΛΙ, ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ που συμμετείχαν με τους μικρούς αθλητές τους.

Κι αν η αυλαία έπεσε, ήδη στο μυαλό όλων υπάρχει το επόμενο ραντεβού τον Μάιο του 2020, με νέες εκπλήξεις και πολύ αγάπη για το βόλεϊ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/