Connect with us

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ

Θερμή υποδοχή στην Εθνική ομάδα

Published

on

Σήμερα τα ξημερώματα επέστρεψε η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής (συγχρονισμένης) κολύμβησης από την Αγία Πετρούπολη και η υποδοχή ήταν ιδιαίτερα θερμή, έχοντας στις αποσκευές και τα δύο χάλκινα μετάλλια του ευρωπαϊκού κυπέλλου.

Την ομάδα αποτελούσαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Δανάη Καριώρη, Αναστασία Κουτσελίνη, Γεωργία Βασιλοπούλου, Βιολέτα Ζουζούνη, Μαρία Καραπαναγιώτου, Όλγα Κουργιαντάκη.

Οι δυο πρωταγωνίστριες της Εθνικής, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου αναφέρθηκαν στη μεγάλη επιτυχία της ομάδας. «Η εμφάνισή μας στην Αγία Πετρούπολη ήταν απρόβλεπτα καλή. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στις συναθλήτριές μου. Είναι μια ανανεωμένη ομάδα με πολλά κορίτσια νεαρής ηλικίας. Βασικός και απώτερος στόχοος είναι μια πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Παλεύουμε γι αυτό, πάμε αρκετά καλό. Πιο κοντινός στόχος, όμως, είναι το Παγκόσμιο στην Κορέα το καλοκαίρι. Ο κάθε αγώνας μετράει για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς. Το προολυμπιακό τουρνουά θα γίνει του χρόνου τον Απρίλιο, αλλά όλοι οι αγώνες όπου μετέχουμε είναι σημαντικοί γιατί μετρούν για τη θέση που θα πάρουμε στο τέλος. Υπάρχει τεράστια θέληση για διάκριση, κάνουμε σκληρή δουλειά, οι προπονήτριές μας συμβάλλουν τα μέγιστα, αλλά το ρόλο μας θα παίξουν και οι κριτές που θα μας κρίνουν στους αγώνες». 

Από την πλευρά της η Εβελίνα Παπάζογλου σημείωσε: «Η ομάδα είναι ανανεωμένη με μικρά σε ηλικία κορίτσια στη σύνθεσή της, που πηγαίνουν ακόμα στο Λύκειο. Τα αποτελέσματα, όμως, βλέπετε, είναι πολύ καλά. Η προετοιμασία μας, εξάλλου, για τις μεγάλες διοργανώσεις είναι σε καλό δρόμο. Στόχος μας φέτος είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Ιούλιο στην Κορέα. Ελπίζουμε ότι όλα θα συνεχίζουν να πηγαίνουν πρίμα και η πορεία μας να είναι ανοδική. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία αυτή στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της Αγίας Πετρούπολης, ο δεύτερος σταθμός μας μετά το Hellas Beetles Cup στην Αλεξανδρούπολη, για το Ομαδικό. Το Ντουέτο επίσης είναι σε καλό δρόμο και ελπίζουμε ότι θα είμαστε έτοιμες για ένα καλό πλασάρισμα στον τελικό του Παγκοσμίου το καλοκαίρι και να συνεχιστεί η καλή πορεία για να έλθει η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/