Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Και εγένετο η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών στίβου (ΠΕΠΚΑ)

Published

on

Οι προπονητές του στίβου οργανώνονται και ετοιμάζονται για δυναμική εκπροσώπηση στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την προσωρινή διοίκηση της νεοσύστατης ένωσή τους.

Η πανελλήνια ένωση προπονητών κλασικού αθλητισμού είναι πλέον γεγονός και πρώτος πρόεδρός της ανέλαβε ο Δημήτρης Παππάς του ΓΣ Νίκη Βύρωνα. Ο Παππάς ηγείται της ομάδας των προπονητών στίβου απ’ όλη την Ελλάδα που αποτελούν το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο σημειωτέον δεν υπάρχει εκπρόσωπος από τη βόρεια Ελλάδα.
Αυτή η προσωρινή διοίκηση της ΠΕΠΚΑ θα την οδηγήσει σε γενική συνέλευση για να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες από τις οποίες και θα προκύψει η πρώτη εκλεγμένη διοίκηση της πανελλήνιας ένωσης προπονητών. 
Ακολουθεί η ανακοίνωση-κάλεσμα της ΠΕΠΚΑ πρός όλους τους προπονητές κλασικού αθλητισμού να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στη νεοσύστατη ένωση που όπως προβλέπει και ο νέος αθλητικός νόμος θα τους εκπροσωπήσει στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ.

«Με την ευκαιρία της επίσημης κατάθεσης  στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, της αίτησης για την σύσταση  της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού (ΠΕΠΚΑ) καλούμε το σύνολο των προπονητών Κλασικού Αθλητισμού  σε όλη την χώρα, να εγγραφούν ως μέλη μας στις τάξεις της Πανελλήνιας Ένωσης, η οποία θα δυναμώσει την φωνή μας και θα προασπίσει  τα συμφέροντα μας ως προπονητές κλασικού αθλητισμού.

Η  προσωρινή διοίκηση,  που πήρε την πρωτοβουλία συγκρότησης της Πανελλήνιας Ένωσης και θα την οδηγήσει το επόμενο διάστημα στην εκλογή και ανάδειξη του πρώτου εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου, είναι οι εξής:

  • Πρόεδρος – Δημήτριος Παππάς
  • Αντιπρόεδρος – Ανδρέας Τσώνης 
  • Γραμματέας – Δημήτριος Δαμασκηνός
  • Ταμίας – Βασίλειος Ζαμπέλης
  • Μέλη – Απόστολος Καθηνιώτης, Νικόλαος Κουβαράς, Βενετία Χατζηιωάννου»

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/