Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Καλή κούρσα η Πεσιρίδου στην Τσεχία

Published

on

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου δείχνει να είναι υγιής και να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά της με τέταρτη της κούρσα εμποδίων της σεζόν στην Τσεχία.

του Παναγιώτη Βότση
[email protected]

Θυμίζουμε ότι η Ελληνίδα ακόμα είναι σε περίοδο επιφυλακής αφού είχε τραυματισμό στη χειμερινή περίοδο. Ξεκίνησε στα Βενιζέλεια-Χανιά τη χρονιά με 13.26 (+0.4) αλλά δεν της βγήκαν οι επόμενες κούρσες στη Φιλοθέη (13.56, -1.5) και στο Σαμορίν της Σλοβακίας (13.48, -1.3).

Στην πόλη Τάμπορ της Τσεχίας έτρεξε πριν από λίγο σε 13.17, αλλά με άνεμο πάνω από το όριο +2.4, για να κερδίσει την κούρσα. Μπορεί να μην μετράει ως φετινό ρεκόρ αλλά σε κάθε περίπτωση δείχνει ότι οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση με συγκρατημένη αισιοδοξία. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου έχει δηλώσει ότι καθορίζει βήμα-βήμα τους στόχους της στη σεζόν, οπότε ο αμέσως επόμενος είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ.

Ακολουθούν τα συνολικά αποτελέσματα και το στιγμιότυπο του φώτο φίνις:

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/