Connect with us

ΠΑΛΗ

Κεσίδης και Παγκαλίδης στη Κροατία για αγώνες

Published

on

Για Ζάγκρεμπ αναχώρησαν σήμερα οι  παλαιστές ελληνορωμαϊκής Λαοκράτης Κεσίδης και Ηλίας Παγκαλίδης με σκοπό να αγωνιστούν στο γκραν πρι διεθνούς επιπέδου που διοργανώνει η πόλη τις επόμενες μέρες. 

Οι αθλητές και αθλήτριες της πάλης έχουν προβεί σε ρυθμούς προετοιμασίας για τους μεγάλους διεθνείς αγώνες και τα προ-Ολυμπιακά τουρνουά (Ουγγαρία 18-21/03). Υπό αυτό το πλαίσιο αυτή τη στιγμή και μέχρι τις 27 του μηνός βρίσκονται στην Κομοτηνή για καμπ προετοιμασίες 10 αθλητές ελευθέρας πάλης  ενώ οι αθλητές της ελληνορωμαϊκής Παγκαλίδης και Κεσίδης αναχώρησαν για Κροατία για αγώνες.

Η τελευταία συμμετοχή σε αγώνα για τον Παγκαλίδη ήταν πριν ένα μήνα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, το οποίο μετονομάστηκε σε κύπελλο, χάνοντας στο ρεπεσάζ από τον Φάμπιο Παρίσι, μία ευκαιρία διεκδίκησης του χάλκινου μεταλλίου. Όσο για τον Ελληνοσουηδό αγωνίστηκε πριν δύο μήνες σε τουρνουά στην Πολωνία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 97κ το οποίο αποτέλεσε και το τρίτο της διοργάνωσης για την Ελλάδα με τα εξίσου χάλκινα της Μαρίας Πρεβολαράκη και του Γιωρίκα Πιλίδη. 

Το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου λοιπόν οι δύο αθλητές θα αγωνιστούν στον διεθνή αγώνα γκραν πρι ελληνορωμαϊκής πάλης στη πρωτεύουσα της Κροατίας, Ζάγκρεμπ με την αποστολή τους να ολοκληρώνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Παγκαλίδης. Η Εθνική ομάδα ελληνορωμαϊκής ανδρών δεν μπόρεσε να συμπεριλάβει  περισσότερα άτομα στους αγώνες καθώς οι Γιώργος Πρεβολαράκης και Μιχάλης Ιωσηφίδης βρίσκονται σε ανάρρωση από τον κορονοϊό και από τραυματισμό αντίστοιχα. 

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/