Connect with us

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Κεφαλά και Ρωμανός οι πρώτοι νικητές για το 2020

Published

on

Η Κωνσταντίνα Κεφαλά και ο Γιάννης Ρωμανός ξεχώρισαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σπάθης εφήβων-νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ με τα εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα να έχουν τον πρώτο λόγο.

του Θανάση Σταθόπουλου
[email protected]

Στην κατηγορία των εφήβων ο Γιάννης Ρωμανός (Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα) επικράτησε στον τελικό του Σπύρου Κρούσκου (Απόλλων) με 15/14 κατακτώντας την πρώτη θέση ενώ στο βάθρο βρέθηκαν τόσο ο Κώστας Καραγιώργος (ΑΕΚ), όσο και ο Φίλιππος Καλουτάς (Απόλλων). Τα εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα πανηγύρισαν τη νίκη και στην κατηγορία των νεανίδων με την Κωνσταντίνα Κεφαλά να επικρατεί στον τελικό της Δέσποινας Κωνσταντακοπούλου με 15/12. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Βασιλική Θεοδώση (ΑΕΚ) και Μαρία Ελένη Γαζεπίδη (Ασπίδα). Στα ομαδικά νικητές αναδείχθηκαν οι ξιφομάχοι των εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα, που επικράτησαν του Απόλλωνα με 45/42 στον τελικό των εφήβων, με τον Ηλυσιακό να κατακτά την 3η θέση. Το απόλυτο 4/4 για τα εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα ήρθε στις νεάνιδες με τις αθλήτριες των εκπαιδευτηρίων να κερδίζουν στον τελικό τον Απόλλωνα με 45/28, με το χάλκινο μετάλλιο να πηγαίνει στα κορίτσια του Ολυμπιακού. 

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/