Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Κύπελλο γυναικών: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης

Published

on

Ο Ολυμπιακός ήταν ο τυχερός της κλήρωσης καθώς θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, ενώ κι ο Άρης θα υποδεχθεί τον Αίαντα και τα άλλα δύο ζευγάρια είναι ντέρμπι.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι που προέκυψε ήταν αυτό μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Θέτιδας, δύο ομάδες οι οποίες θα παλέψουν για την 4άδα του πρωταθλήματος (14/3 το κρίσιμο ματς στη Βούλα) και τώρα θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τους 4 του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Πέρσι ΑΟ Θήρας και Πανναξιακός αγωνίστηκαν σ’ έναν συγκλονιστικό ημιτελικό στις Σέρρες, αλλά φέτος στο φάιναλ φορ θα βρεθεί μία εκ των δύο με τον ΑΟΘ να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Τέλος όπως προαναφέραμε ο Άρης στο τοπικό ντέρμπι θα υποδεχθεί τον Αίαντα που έχει το μυαλό του στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην έδρα της πρωτοπόρου της πρι λιγκ ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια στους 8:
ΑΟ Θήρας-Πανναξιακός
ΠΑΟΚ-Θέτις Βούλας
Άρης-Αίας Ευόσμου
ΑΕΚ-Ολυμπιακός
*Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 26/2.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/