Connect with us

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Μέτριο ξεκίνημα στο παγκόσμιο για την Εθνική

Published

on

Δεν ήταν καλή για την Ελλάδα, η πρώτη μέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος τάε κβον ντο που διεξάγεται στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Στην κατηγορία ρων 73 κιλών των γυναικών σημειώθηκε η μοναδική νίκη της ημέρας για την Εθνική ομάδα. Η Ευγενία Σαρρή στον πρώτο γύρο επικράτησε της Πορτορικανής Κρίσταλ Γουίξ 11-9. Στο δεύτερο γύρο κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Μάντελιν Γκόρμαν Σορ από την οποία ηττήθηκε 10-3 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των αγώνων.

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο με τη Γραμματική Χρηστίδου να αντιμετωπίζει στα +73 κιλά την Δομινικανή Κάθριν Ροντρίγκεζ, τον Κώστα Χαμαλίδη στα 68κ. να κοντράρεται με τον Γουέι Λιν Λιάο από την Κινεζική Ταϊπέι και τον Διονύση Ραψωμανίκη να αντιμετωπίζει στα 58κ. τον Ραντγουάν Χουσεΐν Χασάν από το Τζιμπουτί.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/