Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Μεγάλο άλμα ο Μπόφτσης στην Καβάλα

Published

on

Φαίνεται ότι ο προπονητικός σχεδιασμός του Παύλου Μπόφτση είχε αποτελέσματα μιας και μία εβδομάδα πριν το πανελλήνιο Α/Γ της Πάτρας έκανε την κορυφαία επίδοση στην Ελλάδα στο τριπλούν.

του Παναγιώτη Βότση
[email protected]

Ο 27χρονος άλτης που προπονείται με το Γιώργο Τσούγκο είχε καλύτερο άλμα στα 16.55μ. (+1.6) και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο γκραν πριν «Δαβιτζόγλεια» της Καβάλας πίσω από το Βούλγαρο Μομχίλ Καραιλίεφ που πήδηξε 16.93μ. (+1.9). Η επίδοση αυτή ξεπερνάει κατά τρία εκατοστά το 16.52μ. (-0.6) που έκανε στα Τοφάλεια ο Δημήτρης Τσιάμης πριν μία εβδομάδα και αποτελεί ατομικό του ρεκόρ. Το συγκεκριμένο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» μάλλον είναι γούρικο για τον αθλητή από τη Νάουσα αφού ένα χρόνο -παρά μία ημέρα- πριν, στους ίδιους αγώνες, είχε σημειώσει το προηγούμενο ατομικό του ρεκόρ, το 16.52μ. (+1.9). Στην κατάταξη ακολούθησαν ο Δημήτρης Μονόπωλης με 15.77μ. (+0.8), ο Μανώλης Μακρής με 15.64μ. (+1.6) και ο Θοδωρής Ζιντζόβας με 16.53μ. (+1.5) με άλματα πάνω από τα 15.00μ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/