Connect with us

ΤΖΟΥΝΤΟ

Μειωμένες συμμετοχές στο γκραν σλαμ Παρισιού

Published

on

Αρνητικό ρεκόρ συμμετοχών στο γκραν σλαμ του τζούντο στο Παρίσι που ξεκινά αύριο με τις λιγότερες συμμετοχές στην ιστορία της διοργάνωσης.

Μόλις 283 τζούντο θα δώσουν το παρών στους αγώνες που θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο (16-17 Οκτωβρίου).  Από αυτούς, οι 165 θα είναι άντρες, ενώ οι 118 γυναίκες, που επίσης αποτελεί αρνητικό ρεκόρ. Ο μικρότερος αριθμός που έλαβε μέρος σε τέτοια διοργάνωση ήταν το 2016 στo Τιουμέν της Ρωσίας, όπου συμμετείχαν μόλις 124 τζουντόκα από 25 διαφορετικές χώρες.
Στην φετινή διοργάνωση στο Παρίσι, η κατηγορία των 73 κιλών είναι η πιο γεμάτη, καθώς θα παρευρεθούν 31 αθλητές. Αντιθέτως η κατηγορία με την μικρότερη συμμετοχή είναι αυτή των +78 κιλών των γυναικών, με μόλις εννέα τζουντόκα.  Η χώρα με τους περισσότερους συμμετέχοντες είναι με διαφορά η οικοδέσποινα Γαλλία με 56 αθλητές (28 άντρες-28 γυναίκες).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/