Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Μετά το μαραθώνιο… υπερμαραθώνιος για τον Κιπτσόγκε

Published

on

Ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης του μαραθωνίου, Έλιουντ Κιπτσόγκε δεν αποκάλυψε ακόμα αν θα συνεχίσει μέχρι το 2024, αποκάλυψε όμως ποια θα είναι η συνέχεια για τον ίδιο μόλις ολοκληρώσει τον κύκλο του στο μαραθώνιο.

Ο Κενυάτης που κατά γενική ομολογία είναι ο κορυφαίος μαραθωνοδρόμος όλων των εποχών και ο μόνος που έχει τρέξει κάτω από δύο ώρες τα 42.195μ, ψάχνει νέες προκλήσεις στην καριέρα του για να δοκιμάσει τα όρια του. «Όταν τελειώσω με το μαραθώνιο, θέλω να τρέξω σε υπέρ-μαραθώνιους για να νιώσω πως είναι. Να τρέξω για 4-5 μέρες ή 70 χιλιόμετρα συνεχόμενα. Πραγματικά θέλω να νιώσω τον πόνο που νιώθεις όταν τρέχεις τόσο μεγάλες αποστάσεις» τόνισε ο Κιπτσόγκε από το Κάπταγκατ όπου βρίσκεται για αποθεραπεία. Θεωρείται βέβαιο πάντως πως ο Κιπτσόγκε θα επιχειρήσει να γίνει ο πρώτος μαραθωνοδρόμος στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων με τρία χρυσά (και μάλιστα συνεχόμενα) μετάλλια. Άλλωστε το Παρίσι είναι κοντά.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/