Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Με Παβλιουτσένκοβα ξεκινά η Σάκκαρη

Published

on

Από το Νο39 της παγκόσμιας κατάταξης ξεκινά την εβδομάδα η Μαρία Σάκκαρη που αγωνίζεται στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά της Ρώμης.

Η Ελληνίδα τενίστρια πήρε την πρόρκιση με την κλήρωση να τη φέρνει αντιμέτωπη με τη Ρωσίδα Αναστασία Παβλιουτσένκοβα (Νο36). Οι δυο τους δεν έχουν βρεθεί ποτέ ξανά αντίπαλες στο WTA tour με τη Σάκκαρη να θέλει τη νίκη και τη νικήτρια του ζευγαριού Κονταβέιτ – Μπάρθελ να την περιμένει στο δεύτερο γύρο.

Στη Ρώμη βρίσκεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που ξεκινά την εβδομάδα από το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης. Εκτός από το απλό όπου έχει περάσει άνευ αγώνα στο δεύτερο γύρο, ο 20χρονος Έλληνας με συμπαίκτη τον Γουέσλι Κούλχοφ θα αγωνιστεί και στο διπλό με τους Ντένις Σαποβάλοφ – Φερνάντο Βερντάσκο να είναι οι πρώτοι τους αντίπαλοι στον πρώτο γύρο.

Στο απλό, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο, το 17χρονο Γάλλο Γιανίκ Σινέρ (Νο263).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/