Connect with us

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Με ήττες άρχισαν Τόλιου και Ρηνιώτης

Published

on

Ήττες στην πρεμιέρα τους στην ιταλική Α1 εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης γνώρισαν απόψε η Κατερίνα Τόλιου και ο Τάσος Ρηνιώτης.

Έδωσαν σε καινούργιο περιβάλλον τους πρώτους αγώνες τους στο νέο έτος και διαπίστωσαν και το πολύ υψηλό επίπεδο του πρωταθλήματος. Έχασαν από διακεκριμένους αθλητές, από ονόματα που έχουν και διεθνείς επιτυχίες στο ενεργητικό τους, σίγουρα όμως όσο προχωρούν τα ματς και δείχνουν πρόοδο θα παίρνουν όλα τα οφέλη από δυνατές αναμετρήσεις. Η Εσπεντίτο του Ρηνιώτη έχασε 4-0 από τη Μαρκότσι, η Νορμπέλο της Τόλιου λύγισε με το ίδιο σκορ από την Κάστελ Γκοφρέντο και αμφότερες ελπίζουν να σημειώσουν την πρώτη φετινή νίκη το Σάββατο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

H Εσπεντίτο άρχισε εντός έδρας τη διοργάνωση της σεζόν 2020-2021, όμως δεν τα πήγε καλά και ηττήθηκε με 4-0 από τη Μαρκότσι. Ο Ρηνιώτης αγωνίστηκε στο τρίτο στη σειρά παιχνίδι και κάμφθηκε σε αμφίρροπο ματς από τον Ιταλό διεθνή Αντονίνο Αμάτο με 3-1 σετ. Μεθαύριο για τη 2η αγωνιστική η ομάδα από τη Νάπολη θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Βερτζουόλο.

Η Νορμπέλο αναμετρήθηκε ως φιλοξενούμενη με την Κάστελ Γκοφρέντο. Δεν μπόρεσε να γίνει πραγματικά απειλητική και ηττήθηκε με 4-0. Η Τόλιου τοποθετήθηκε 1η παίκτρια κι έπαιξε σε δύο ματς. Συνάντησε όμως κινεζικής καταγωγής αθλήτριες και ήταν πολύ δύσκολο να φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα. Η  αμυντικού στυλ Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε αρχικά με 3-0 σετ από την Ιταλίδα Ταν Γουενλίνγκ Μονφαρντίνι (πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ομαδικό γυναικών και δευτεραθλήτρια Ευρώπης στο απλό το 2003) και στο φινάλε με 3-1 από την Ισπανίδα Μαρία Ξιάο (νικήτρια των Μεσογειακών Αγώνων του 2018 στο ομαδικό γυναικών). Μεθαύριο η ομάδα από τη Σαρδηνία θα υποδεχτεί την Μπανιολέζε.  

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/