Connect with us

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Με 16μελή αποστολή στο Μάντσεστερ για το παγκόσμιο

Published

on

Με πλήρη αποστολή συμμετέχει η Εθνική ομάδα του τάε κβον ντο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το οποίο ξεκινά την Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Μάντσεστερ.

Η ελληνική ομάδα που αποτελείται από οκτώ αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες είναι στο κυνήγι των βαθμών για την παγκόσμια κατάταξη προκειμένου να εξασφαλιστούν θέσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο. βαθμούς ενόψει της συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020» Στην αποστολή που βρίσκεται ήδη στο Μάντσεστερ συμμετέχουν οι Γιώργος Ροδίτης (-74κ.), Χριστίνα Τυρολόγου (-53κ.), Αποστολία Τσάντουκλα (-49κ.), Χριστόφορος Καλλιφώνης (-87κ.), Κωνσταντίνος Χαμαλίδης (-68κ.), Ανδριάνα Ασπρογέρακα (-57κ.), Απόστολος Τεληκωστόγλου (-80κ.), Αθανάσιος Νικολαΐδης (+87κ.), Ιωάννα Κουτσού (-46κ.), Αθανασία Μητσοπούλου (-67κ.), Ιωάννα Σταυρούλα Δεσύλλα (-62κ.), Διονύσιος Ραψομανίκης (-54κ.), Ευγενία Σαρρή (-73κ.), Ελευθέριος Φακίνος (-58κ.), Νικόλαος Καλαϊτσίδης (-63κ.) και Γραμματική Χρηστίδου (+73κ.).

Προπονητές συνοδοί της ελληνικής ομάδας είναι οι Παντελής Εφραιμίδης, Ιωάννης Μαμέκας και Θεόδωρος Ζηνέλης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/