Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Μονομαχία Τραΐκοβιτς – Ορτέγκα Νο2 στο γκόλντεν γκαλά

Published

on

Μίλαν Τραΐκοβιτς και Ορλάντο Ορτέγκα θα βρεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά έχοντας τον ίδιο προπονητή, στη Σαγκάη. Αυτή όμως δε θα είναι και η μόνη…

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Οι δύο κορυφαίοι εμποδιστές που γυμνάζονται με τον Αντώνη Γιαννουλάκη (ο πρώτος Έλληνας που προπονεί αλλοδαπό κάτοχο Ολυμπιακού μεταλλίου) έχουν καθημερινή κόντρα στις προπονήσεις, όμως περισσότερο ενδιαφέρον έχουν οι επίσημες κούρσες.

Θα κάνουν την αρχή στη Σαγκάη με αντιπάλους τους Μακλάουντ, Σουμπένκοφ και Πότζι όμως οι κούρσες τους σε επίπεδο ντάιαμοντ λιγκ θα έχουν και συνέχεια αφού και οι δύο έχουν ως στόχο την παρουσία τους στον τελικό.

Τραΐκοβιτς και Σουμπένκοφ θα δώσουν ρανταβού και στο γκόλντεν γκαλά της Ρώμης όπου εκεί δε θα υπάρχει ο Μακλάουντ θα είναι όμως κανονικά παρόντες οι Σουμπένκοφ, Πότζι και σε αυτούς θα προστεθούν και οι Γάλλοι Πασκάλ Μαρτινό Λαγκάρντ και Ορέλ Μανγκά.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/