Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Μουνιόθ: «Καλό φινάλε σε μια δύσκολη σεζόν»

Published

on

Ο Φερνάντο Μουνιόθ οδήγησε την ομάδα του σε ένα δεύτερο σερί πρωτάθλημα με τον Ισπανό να μοιράζει συγχαρητήρια και να στέκεται στις δυσκολίες που είχε να ξεπεράσει αυτός και η ομάδα του.

τουΔημήτρη Τυχάλα
[email protected]

«Ήταν πολύ δύσκολη σεζόν. Πάρα πολύς κόσμος δούλεψε όλη τη χρονιά για να κάνουμε σωστά την δουλειά μας και να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα στο τέλος. Κάναμε σε γενικές γραμμές πολύ καλή σεζόν με πολλά προβλήματα», είπε αρχικά ο Ίβηρας τεχνικός και συμπλήρωσε: «Συγχαρητήρια στον σύλλογο, στους παίκτες μου και στους φιλάθλους μας. Τώρα πανηγυρίζουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στη συνέχεια».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Χριστοφιδέλης, ο οποίος σήκωσε την κούπα μαζί με το τοτέμ της ομάδας τον φροντιστή Σπύρο Μπλέτσα, είπε: «Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Πολλά μπράβο σε όλους στην ομάδα και στον κόσμο μας που ήταν εξαιρετικός και μας βοήθησε για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του τα άφησε όλα ανοικτά λέγοντας: «Η σεζόν ήταν πιεστική και μας έδωσε την ευκαιρία να σκεφτούμε για το μέλλον. Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτούμε το αύριο. Προς το παρόν χαιρόμαστε το παρόν. Ο Ολυμπιακός πάντα κοιτάζει την κορυφή και με τους φιλάθλους του στο πλευρό του, δεν έχει να φοβάται τίποτα. Νιώθω τυχερός που αγωνίστηκα σε ιστορικούς συλλόγους και νιώθω ευγνώμων που τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου τα πέρασα στον Ολυμπιακό. Κοιτώντας πίσω, ούτε στα μεγαλύτερά μου όνειρα δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοια καριέρα».

Τέλος το βαρύ πυροβολικό του Ολυμπιακού, ο Καναδός διαγώνιος Γκάβιν Σμιτ τόνισε: «Ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ ήταν με την πλάτη στον τοίχο και δεν είχε να χάσει τίποτα. Παλέψαμε από το πρώτο σερβίς, κάναμε την ανατροπή και στα τρία σετ και καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα χωρίς να χάσουμε παιχνίδι στους τελικούς».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/