Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Μπρέσια και Γιαντράν Σπλιτ στο όμιλο του Ολυμπιακού

Published

on

Μετά τα αποτελέσματα των επαναληπτικών αγώνων του τρίτου προκριματικού δόθηκαν τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ στην υδατοαφαίριση των ανδρών.

Η ιταλική Μπρέσια και η κροατική Γιαντράν Σπλιτ είναι οι ομάδες που προστέθηκαν στον όμιλο του Ολυμπιακού. 

ΟΣΚ Βουδαπέστης-Σολνόκι 10-12

Η ΟΣΚ Βουδαπέστης έχοντας και πλεονέκτημα με εννιά γκολ από το πρώτο ματς, ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 4-2. Αν και η Σολνόκι προσπάθησε να μειώσει την διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε τον δεύτερο αγώνα με σκορ 10-12, η ΟΣΚ Βουδαπέστης πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.
Οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 3-5, 3-5

Ερυθρός Αστέρας-Σαβόνα 11-11 

Στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της βραδιάς, αφού οι δύο ομάδες είχαν διαφορά μόλις ενός γκολ από το πρώτο ματς (9-8). Η διαφορά αυξήθηκε στα δύο γκολ μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (6-5), ενώ η Σαβόνα με ένα επί μέρους σκορ 1-3 ισοφάρισε στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε στην τέταρτη περίοδο να λήξει το ματς ισόπαλο (11-11), αλλά να πάρει την πρόκριση με ένα γκολ (20-19 συνολικά).
Οκτάλεπτα; 4-2, 2-3, 1-3, 4-3 

Μλάντοστ-Γιαντράν Σπλιτ 3-7 

Η Γιαντράν Σπλιτ ήταν η μεγάλη νικήτρια και στον δεύτερο αγώνα κόντρα στην Μλάντοστ της οποίας επικράτησε με 3-7 και 10-21 συνολικά.
Οκτάλεπτα: 1-2, 0-2, 0-3, 2-0

Μπρέσια-Μπαρτσελόνα:16-13

Όπως και στον πρώτο αγώνα, έτσι και στο δεύτερο ματς μπήκαν πολλά γκολ στο Μπρέσια-Μπαρτσελόνα. Οι Ιταλοί διατήρησαν το προβάδισμα τους από τον πρώτο αγώνα και το διεύρυναν, αφού παρά την πίεση της Μπαρτσελόνα, νίκησαν με 16-13. 
Οκτάλεπτα: 2-1, 4-5, 5-3, 5-4

Οι όμιλοι όπως διαμορφώθηκαν

1ος – Ολυμπιακός, Μπρέσια, Γιαντράν Σπλιτ, Ζόντιακ, Ντναμό Τιφλίδας, Τέλεκομ Βουδαπέστης, Νόβι Βελιγραδίου, Ραντνίσκι
2ος – Ανόβερο,  ΟΣΚ Βουδαπέστης, Ερυθρός Αστέρας, Γιούνγκ Αντριάτικ, Μαρσέιγ, Προ Ρέκο, Σπαντάου Βερολίνου, Στεάουα Βουκουρεστίου

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/