Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Μπόρας 2019: Συμμετοχές και starting lists Ελλήνων την 3η μέρα των αγώνων

Published

on

Στο αυριανό πρόγραμμα θα δούμε 6 Έλληνες να αγωνίζονται, τρεις σε προκριματικούς αγώνες και τρεις σε τελικούς αλμάτων με προσδοκίες για καλά αποτελέσματα.

Αρχή το πρωί του Σαββάτου θα κάνει η Μαρία Μαγκούλια στον προκριματικό αγώνα της σφαιροβολίας γυναικών στο δεύτερο γκρουπ στις 11:30 το πρωί. Το όριο για την απευθείας πρόκριση στον τελικό είναι στα 15.40μ. ενώ στο Γκροσέτο ο τελικός είχε κλείσει στα 14.60μ. και τότε η Μαρία Μαγκούλια είχε κάνει και το ατομικό της ρεκόρ στον προκριματικό στα 15.25μ.

Στην συνέχεια ακόμη ένας ρίπτης θα προσπαθήσει να προκριθεί στον τελικό του ακοντισμού. Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσίτσο που αγωνίζεται στη 15:15 στο δεύτερο γκρουπ του ακοντισμού με το όριο πρόκρισης να είναι στα 72.00μ., επίδοση που ο Τσίτσος έχει δείξει να έχει στα χέρια του. Στο προηγούμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 ο τελικός είχε κλείσει στα 68.67μ.

Το απογευματινό πρόγραμμα για τους Έλληνες θα ανοίξει ο Αντρέας Πανταζής στον προκριματικό αγώνα του άλμα τος εις τριπλούν που ξεκινά τις 17:00. Το όριο πρόκρισης είναι στα 15.70μ., με τον Έλληνα αθλητή να έχει ατομικό 15.87μ., ενώ το 2017 ο τελευταίος φιναλίστ μπήκε στον τελικό με άλμα στα 15.38μ.

Λίγη ώρα αφού ξεκινήσει ο προκριματικός του τριπλούν με τον Πανταζή, θα ξεκινήσει ο τελικός του άλματος εις ύψος γυναικών με την Παναγιώτα Δόση να προσπαθήσει να ξεπεράσει τον εαυτό της και να ανέβει όσο ψηλότερα γίνεται. Στο Γκροσέτο το χρυσό μετάλλιο ήταν στα 1.93μ. ενώ η οχτάδα έκλεισε στα 1.79μ.

Ακόμη ένας τελικός θα έχει ελληνική συμμετοχή αφού ο Αντώνης Σάντας θα προσπαθήσει να φτάσει ψηλά στην κατάταξη του άλματος επί κοντώ. Ο τελικός ξεκινά στις 18:50 και το Γκροσέτο η οχτάδα είχε κλείσει στα 5.10μ. ενώ το χρυσό είχε πάει στον Μόντο Ντουμπλάντις με 5.65μ.

Τέλος, η Σπυριδούλα Καρύδη θα αγωνιστεί στον τελικό του άλματος εις τριπλούν με προσδοκίες για διακρίσεις. Η αθλήτρια έχει ατομικό στα 13.64μ. και προβλέπεται να το βελτιώσει αρκετά ενώ μεγάλη αντίπαλος είναι η Αλεξάντρα Νάτσεβα. Το 2017 το χρυσό είχε πάει στην Λευκορωσίδα Σκβάρτσοβα με 14.21μ. και η τριάδα έκλεισε στα 13.68μ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/