Connect with us

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Ξεκινά η προσπάθεια των Εθνικών ομάδων στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά

Published

on

Στις 10 το πρωί του Σαββάτου θα ανοίξει η αυλαία του CEV Continental Cup – Pool D στον Σχινιά (22-23 Ιουνίου) με τη συμμετοχή δύο ανδρικών και δύο γυναικείων ομάδων.

Πέντε χρόνια ακριβώς συμπληρώθηκαν από την πρώτη φορά που η Ελλάδα φιλοξένησε στη Σχινιά προ-Ολυμπιακό τουρνουά μπιτς βόλεϊ. 

Τότε (21-23 Ιουνίου 2014), στον όμιλο των ανδρών αγωνίστηκαν ομάδες από Ελλάδα, Λευκορωσία, Ρουμανία και Σαν Μαρίνο. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν οι ομάδες των Νίκου Ζουπάνη, Γιώργου Κοτσιλιάνου και Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Φερνάντο Μπιλλήρη.

Στον όμιλο των γυναικών αγωνίστηκαν ομάδες από Ελλάδα, Λευκορωσία, Ρουμανία και Μάλτα. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν οι ομάδες των Βίκυ Αρβανίτη, Μαρίας Τσιαρτσιάνη και Πένυς Καραγκούνη, Εύης Χρήστου. 

Φέτος, τις Εθνικές ομάδες γυναικών εκπροσωπούν οι Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη και Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου. Τις αντίστοιχες ανδρικές, τα αδέρφια Μανδηλάρη Άγγελος και Βασίλης και οι Δημήτρης Νιώπας, Θοδωρής Παπαδημητρίου.

Οι γυναικείες Εθνικές ομάδες θα κάνουν πρεμιέρα αύριο (12:30). Αν Αρβανίτη/Καραγκούνη και Μαναβή/Τσοπούλου πάρουν ισάριθμες νίκες επί της Πορτογαλίας, τότε θα αγωνιστούν πάλι το απόγευμα με την νικήτρια χώρα του άλλου ζευγαριού Αυστρία – Κόσοβο. Αν η Ελλάδα ηττηθεί από την Πορτογαλία, τότε θα αγωνιστεί πάλι την Κυριακή (23/6).

Αν στα δύο παιχνίδια Ελλάδας – Πορτογαλίας κάθε χώρα πάρει από μία νίκη, τότε θα παίξουν πάλι το μεσημέρι του Σαββάτου για την πρόκριση.

Οι Εθνικές ομάδες ανδρών θα αγωνιστούν το πρωί του Σαββάτου (11.40) κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Σουηδίας. Στο ταμπλό των ανδρών, ισχύει το ίδιο σύστημα διεξαγωγής με αυτό τον γυναικών.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/