Connect with us

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-ΓΓΑ

Οι λεπτομέρειες από τη συνάντηση Κούβελου και Αυγενάκη

Published

on

Σήμανε συναγερμός στα δημοσιογραφικά γραφεία από τη διαρροή της πληροφορίας ότι ο Ισίδωρος Κούβελος επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης το γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη.

τουΣταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Λες και απαγορεύεται να συναντήσει τον υφυπουργό Αθλητισμού ένα στέλεχος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρος μίας αθλητικής ομοσπονδίας. Ο διοικητικός ηγέτης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας πήγε στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη με βασικό θέμα συζήτησης το «Athens Equestrian Festival 2019» και τον Τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου Εθνών, καθώς στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση. 

Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού και ο πρόεδρος της ΕΟΙ γνωρίζονται εδώ και χρόνια. Και απόλυτα φυσιολογικά ζήτησε ο δεύτερος τη συνάντηση επειδή υπάρχουν εκκρεμότητες με το κορυφαίο ραντεβού της Ιππασίας που δίνεται φέτος στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχει κάνει το Sportsfeed, ο Κούβελος ενημέρωσε τον Αυγενάκη για το αίτημά του προς την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού για ενίσχυση της διοργάνωσης με ποσό 50.000 ευρώ. Ο Γιώργος Βασιλειάδης εκταμίευσε μόνο 15.000 ευρώ, ενώ το έλλειμμα μεγάλωσε από τον αθλητικό νόμο που έκοψε τους δεσμούς μεταξύ της Φιλίππου Ένωσης και της Ιππασίας. Αυτόματα μειώθηκαν τα έσοδα της Ομοσπονδίας κατά 180.000 ευρώ και ο Κούβελος ήθελε να δει αν μπορεί να ποντάρει σε στήριξη της Γενικής Γραμματείας και φυσικά το ύψος του ποσού που ενδεχομένως να του δοθεί. 

Από πότε αποτελεί είδηση απλά και μόνο η συνάντηση δύο προσώπων, ειδικά εάν συνδέονται και με πολύχρονη φιλία; Είδηση είναι το περιεχόμενο της συζήτησης κι αυτό το προσφέρουμε απλόχερα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/