Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι μεταβολές των Ελλήνων αθλητών στίβου στο ranking

Published

on

Σταθερή η παρουσία έξι Ελλήνων αθλητών του στίβου στο ranking της Ολυμπιακής πρόκρισης με την πλειοψηφία τους να είναι πολύ κοντά στην κατοχύρωση της θέσης.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Στο επί κοντώ των ανδρών ο Κώστας Φιλιππίδης είναι σταθερά στο Νο23 (32 προκρίνονται) και ο Εμμανουήλ Καραλής στο Νο28. Η παρουσία τους στο Τόκιο θεωρείται πολύ πιθανή καθώς δύσκολα θα βρεθούν εκτός 32αδας.
Ο Κώστας Δουβαλίδης στα 110μ εμπόδια βρίσκεται στο Νο30 και οι προκρίσεις είναι 40. Εντός πρόκρισης παραμένει ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν που είναι στο Νο30 από τις 32 θέσεις που δίνουν πρόκριση.
Ο Κώστας Μπανιώτης που επανεμφανίστηκε με δυο καλές εμφανίσεις ανέβηκε πέντε θέσεις και πήγε στο Νο45 του ύψους των ανδρών (32 οι προκρίσεις).
Στη σφυροβολία των ανδρών, ο Μιχάλης Αναστασάκης υποχώρησε μια θέση και είναι στο Νο26 και ο Φραντζεσκάκης είναι σταθερά στο Νο29.
Στη σφαιροβολια, ο Νικόλας Σκαρβέλης ανέβηκε δύο θέσεις και πήγε στο Νο38 και ο Κυριάκος Ζώτος εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Νο57. Προκρίνονται 32.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/