Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ο Βιτάλ Χέινεν ο νέος προπονητής της Περούτζια

Published

on

Ο Βέλγος, ο οποίος είναι και προπονητής στην Εθνική ομάδα της Πολωνίας, ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση της Περούτζια.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο Χέινεν θα διαδεχθεί τον Λορέντζο Μπερνάντι, που οδήγησε πέρσι (18-19) την ομάδα της Ούμπρια στην παρθενική της κατάκτηση του τίτλου, αλλά πλήρωσε την φετινή αποτυχία (ήττα με πλεονέκτημα έδρας στον 5ο τελικό του καμπιονάτο από την Λούμπε, ήττα στον ημιτελικό του Champions League από την Ζενίτ).

«Επέλεξα την Περούτζια για τρεις λόγους και ο πρώτος είναι ότι στην επαφή με τον πρόεδρο κ. Σίρτσι κατάλαβα ότι έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης και έχω πολύ καλό προαίσθημα, Δεύτερο ήταν η πόλη που ζει για το βόλεϊ κι τρίτο η ομάδα που έχει ένα ρόστερ το οποίο μπορεί να διεκδικήσει τα πάντα με πρώτο και καλύτερο το ιταλικό πρωτάθλημα. Είχα και στο παρελθόν επαφές με ιταλικές ομάδες, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι οι συνθήκες, η ομάδα και η στιγμή ήταν οι κατάλληλες για να πω το ναι. Είμαι περίεργος άνθρωπος, αλλά ήταν αδύνατον να πεις όχι στην Περούτζια!», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος τεχνικός της ομάδας, αποκαλύπτοντας ότι έχει ήδη αρχίσει μαθήματα ιταλικών…

Ο Heynen αθλητισμός είναι ήδη πολύ καλός Ιταλός («το σπουδάζω γιατί νομίζω ότι είναι σημαντικό να μιλήσω τη γλώσσα της χώρας όπου δουλεύω, είναι μια μορφή σεβασμού για την κοινωνία και το περιβάλλον») και περιγράφει σε γενικές γραμμές τι θα είναι από τον Οκτώβριο έως τον Οκτώβριο προς τα εμπρός:

“Οι παίκτες που είναι μέρος της ομάδας τους γνωρίζουν πολύ καλά, με τα χρόνια που τους έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές ως αντίπαλοι. Προφανώς θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω με κάθε ένα από αυτά, αλλά για το παρόν μπορώ να πω ότι το κύριο πράγμα θα είναι να συνεργαστούμε για να οικοδομήσουμε την ομάδα, να οικοδομήσουμε μια ομάδα που παίζει μαζί, μια ενωμένη ομάδα με ένα πνεύμα. Όλες οι πτυχές που είναι πολύ σημαντικές για μένα. Θα είμαι στην Περούτζια για την έναρξη της προετοιμασίας και έπειτα στο τέλος των δεσμεύσεων με την Πολωνία. Ποιοι είναι οι στόχοι μου στην Περούτζια; Το ίδιο με την κοινωνία, για να κερδίσει! ».

https://twitter.com/SIRVolleyPG/status/1149310773665173506

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/