Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ο ΟΦΗ απέκτησε τον Σωκράτη Χαραλαμπίδη

Published

on

Η ομάδα της Κρήτης ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 23χρονο ακραίο, ο οποίος είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο Χαραλαμπίδης επί μια δεκαετία φόρεσε τη φανένα της ομάδας από την Θράκη πριν μετακομίσει στο εξωτερικό όπου αρχικά αγωνίστηκε στη γερμανική Mitteldeutchland και πέρσι στην Αυστριακή Uvc Ried, ενώ το προηγούμενο διάστημα έκανε προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ.

«Είμαι χαρούμενος, γιατί επιστρέφω στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ. Η κατάσταση στο βόλει είναι περίεργη με την πανδημία και χαίρομαι που γυρίζω στη χώρα μου για να παίξω σε μια ιστορική ομάδα, όπως ο ΟΦΗ. Στόχος μου είναι με τη νέα μου ομάδα να πετύχω τους στόχους μας και για αυτό θα δώσω το 100%», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο ύψους 1.98 ακραίος ο οποίος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Άκη Φλαούνα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/