Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ο ΟΦΗ πήρε και Σαρικεΐσογλου

Published

on

Ο νεοφώτιστος ΟΦΗ συνεχίζει απτόητος τις μεταγραφές καθώς απέκτησε και τον Μιχάλη Σαρικεΐσογλου.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η ομάδα της Κρήτης συμφώνησε με τον 36χρονο ακραίο που επιστρέφει μετά από μια διετία στην Α1 και είναι η 6η φετινή μεταγραφή του ΟΦΗ (Τσούλαφιτς, Στοροζίλοφ, Καραμπαλί,
Ρουμελιωτάκης, Γκαράς οι προηγούμενοι).

«Ο ΟΦΗ δείχνει από τις κινήσεις που κάνει, ότι δεν ανέβηκε για να πεί ότι ανέβηκε. Δείχνει θέληση για μια καλή πορεία και θέλω και εγώ να στηρίξω αυτήν την προσπάθεια.
Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο ΟΦΗ έχει όλες τις προυποθέσεις να είναι μια σταθερή ομάδα στην Volley League. Βλέπω ότι κάνει σοβαρές κινήσεις και με σωστή δουλειά όλα θα πάνε καλά. Να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σερραίος ακραίος και συμπλήρωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Δημήτρη Ζλατιλίδη και τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη, για την εμπιστοσύνη. Ο κόουτς, με είδε όλη τη χρονιά και μου έδωσε μια θέση στην ομάδα που φτιάχνει φέτος για την Α1. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, να κρατήσουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Είναι σημαντικό ομάδες με κόσμο όπως ο ΟΦΗ, να παίζουν σε ένα γεμάτο γήπεδο».

Η καριέρα του
Ο Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, γεννήθηκε στις Σέρρες στις 28/4/83 έχει ύψος 1μ93 και είναι ακραίος. Εχει σπουδαία καριέρα, καθώς έχει φορέσει την φανέλα των Αρη, ΠΑΟΚ, Παμβοχαικου, Α.Ο. Κηφισιάς (Α1 κατηγορία), Επικούρου Πολίχνης (Α2), Παναχαική (Α1), Κυζικό Νέας Περάμου (Α1), Ρόδου (Α2), ενώ έφτασε και σε διεθνή διάκριση, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Ρουμάνικης Ζαλάου (κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο).
Με την Κηφισιά έφτασε μέχρι τον τελικό του Λιγκ Κάπ. Ενώ υπήρξε και μέλος της Εθνικής ομάδας βόλει των Ανδρών.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/